About

Suntem in competitie economica dura cu orasele mari din Romania si noi dormim in bocanci. Plictseala si indolenta mai mare ca in Brasov nu exista. Ne contraziceti? Cititi articolele si formati-va o idee cu ce se intampla in Cluj, Sibiu, Constanta si Iasi.

Nu e de mirare ca suntem oameni de la poalele Tâmpei. Ni se potriveste de minune.

Nu avem aeroport, autostrada dar avem asfalt, flori si copacei. Un oras de vis in care poti sa dormi linistit. Dar ce te faci daca nu apartii clasei bogate?  Brasovul oras de vis?  Mai degraba de cosmar? Ca tanar nu ai nici o sansa de dezvoltare. Doar sa te chinui ca intr-un cosmar din care nu te poti trezi. Fara locuri de munca, chirii enorme, transport in comun foarte scump, intretinere exorbitanta.  Stim doar sa ridicam din umeri a neputinta plictisiti de viata de parca avem 100 de ani.

Nu stim sa protestam, sa-i obligam pe cei din administratie sa munceasca si pentru noi.

Nu avem chef sa protestam.  Mai bine stam la o bere si un meci de fotbal. E mai simplu, e mai comod. Iar daca viata chiar devine insuportabila in Brasov plecam linistiti in Spania sau Italia. Sau mai nou in Cluj si Sibiu.

Fiind de la poalele Tâmpei, cu o judecata simpla si inceata,  pentru noi hipnoza functioneaza de minune: Este de ajuns ca George sa ne ranjeasca si sa ne fluture in fata ochilor un pic de asfalt, niste floricele si uitam de foame, chirii, rate la banca. Parca suntem indienii aia salbatici care se uitau la margelele de sticla si sareau in sus de bucurie.

Dovedit public ca a cheltuit pe un patinoar de 3 ori mai mult nici un tanar nu s-a dus la George sa-i ceara banii inapoi. Iar cu acestia sa-i plateasca chiria, de exemplu. E legal si moral.

Suntem de la poalele Tâmpei si asta ne ocupa tot timpul!

Advertisements

2 responses to “About

  1. nanumihai

    frumos…
    poate facem un link echange
    eu oricum te adaug in blogroll

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s